Întrebări

Cum pot contacta Turbo Drifting?

Ne puteți trimite un e-mail la info@turbodrifting.com unde echipa noastră de servicii pentru clienți va fi bucuroasă să vă ajute cu orice aveți nevoie!

Livrați în toată lumea?

Da

De unde expediați?

Expediem din Hong Kong.

Îmi pot schimba sau anula comanda?

Deoarece ne propunem să procesăm comenzile cât mai repede posibil, trebuie să solicitați orice modificări/anulări în termen de 12 ore de la comanda. Toate cererile după această oră vor fi respinse. Comanda dvs. poate fi returnată pentru o rambursare completă după ce este primită.

Ce metode de plata acceptati?

Acceptăm toate cărțile de credit majore (VISA, Mastercard, AMEX) și plățile PayPal.

Când va fi procesată comanda mea?

Toate comenzile sunt procesate și expediate din depozitul nostru. Vă rugăm să acordați timp suplimentar pentru ca comanda dumneavoastră să fie procesată în timpul sărbătorilor și sezoanelor de reduceri. Procesăm comenzi între luni și vineri. Comenzile vor fi procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data comenzii și expediate a doua zi după ziua de procesare. Vă rugăm să rețineți că nu livrăm în weekend.

Cât timp va dura să primesc comanda mea?

Datorită cererii mari, sosirea comenzilor poate dura între 2-4 săptămâni.

Ce se întâmplă dacă nu primesc comanda mea?

Dacă nu primiți comanda în 30 de zile de la expediere, sunteți eligibil pentru o rambursare completă.

Voi fi taxat cu vame și taxe?

Prețurile afișate pe site-ul nostru sunt fără taxe în EUR Euro, ceea ce înseamnă că este posibil să fiți obligat să plătiți taxe și taxe odată ce primiți comanda. Taxele de import, taxele și taxele vamale aferente pot fi percepute odată ce comanda dumneavoastră ajunge la destinația finală, care sunt stabilite de biroul vamal local. Plata acestor taxe și taxe este responsabilitatea dumneavoastră și nu va fi acoperită de noi. Nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal din țara dumneavoastră. Pentru mai multe detalii despre taxe, vă rugăm să contactați biroul vamal local.


Cum returnez un articol?

Vă rugăm să ne contactați la info@turbodrifting.com

Ce se întâmplă dacă articolele pe care le-am primit sunt defecte/incorecte/deteriorate?

Vă rugăm să ne contactați dacă ați primit marfă incorectă, lipsă și/sau defecte. Vă rugăm să includeți numărul comenzii, fotografiile articolului (articolelor) și toate referințele aferente la primirea coletului. Vom face tot posibilul pentru a vă rezolva cazul cât mai curând posibil.

Când îmi voi primi rambursarea?

Toate rambursările vor fi creditate pe forma dumneavoastră inițială de plată. Dacă ați plătit cu card de credit sau de debit, rambursările vor fi trimise băncii emitente a cardului în termen de 7-10 zile lucrătoare de la primirea articolului returnat sau a cererii de anulare. Vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului pentru întrebări despre momentul în care creditul va fi înregistrat în contul dvs. Dacă nu ați primit încă un credit pentru returnarea dvs., iată ce trebuie să faceți: Contactați banca/societatea cardului de credit. Poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie publicată în contul dvs.